duminică, 8 ianuarie 2012

Ludwika Paleta si-a cumparat o casa drept cadou de ziua ei

Ludwika Paleta si-a cumparat recent o casa, asa ca au aparut imediat si zvonuri conform carora are de gand sa se marite cu iubitul ei, Emiliano Salinas, pentru a locui acolo impreuna. Zvonul a fost alimentat si de faptul ca cei doi au publicat pe Twitter o poza in care impodobeau bradul impreuna.
Ludwika Paleta si-a cumparat o casa drept cadou de ziua ei
Emiliano Salinas este fiul fostului presedinte al Mexicului, Carlos Salinas de Gortari. El si Ludwika sunt impreuna deja de mai mult de un an si toata lumea asteapta sa auda clopotele de nunta.
“Nu stiu de ce au crezut ca ma marit, poate pentru ca m-au vazut cumparand mobila pentru noua mea casa, pe care mi-am facut-o cadou de ziua mea", a explicat actrita.

Totusi, ea nu neaga posibilitatea de a se casatori pentru a doua oara. Pima ei casatorie a fost cu actorul Plutarco Haza, in decembrie 2004.

Deasemenea, Ludwika spune ca i-ar placea si sa devina din nou mama. Are deja un baietele in varsta de 11 ani, impreuna cu fostul ei sot.

Actrita e convinsa ca zvonurile legate de casatorie au aparut si pentru ca a postat pe Twitter o poza cu ea si iubitul ei, Emilianio, impodobind bradul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu