marți, 10 ianuarie 2012

Maite Perroni si Mane de la Parra ar putea face nunta in mai, in Acapulco

Dupa ce a aparut zvonul ca Mane de la Parra pregateste o cerere in casatorie spectaculoasa pentru iubita lui, Maite Perroni, apropiati ai cuplului sustin ca cei doi au stabilit deja si data nuntii.
Maite Perroni si Mane de la Parra ar putea face nunta in mai, in Acapulco
Maite a negat ca s-ar gandi la casatorie in curand, desi spune ca e foarte indragostita de Mane de la Parra, insa mai multe surse au confirmat ca cei doi se gandesc serios ca nuntalor sa aiba loc in acest an, respectiv in luna mai.

Mane joaca in prezent in telenovela "Esperanza del Corazon", iar pe Maite o puteti urmari in "Triumful dragostei" pana miercuri, 11 ianuarie.

Conform prietenilor celor doi, Maite si Mane considera ca Acapulco ae fi cea mai potrivita locatie pentru nunta lor.

Cantaretul a fost la mai multe magazine de bijuterii pentru a cauta inelul de logodna potrivit pentru iubita lui si se pare ca in cele din urma a decis sa mearga in New York pentru a-l cumpara de la Tiffany&Co.

Cei doi formeaza un cuplu din septembrie 2010 si au trecut impreuna peste mai multe probleme sau inconveniente: boala mamei lui Maite, aparitia unor poze cu ea topless sau zvonurile confirm carora ar avea o relatie cu William Levy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu