joi, 5 ianuarie 2012

Miley Cyrus, demonstreaza ca nu a ramas indiferenta la criticile fanilor

Miley Cyrus se afla in vacanta  in Miami impreuna cu iubitul ei, Liam Hemsworth. Dupa ce a avut parte de un incident nefericit inainte de urcarea in elicopter, avand o mica altercatie cu fanii, Miley se bucura acum de soare si de timpul liber.
Miley Cyrus, demonstreaza ca nu a ramas indiferenta la criticile fanilor
Se pare ca artista a avut mai mult timp la dispozitie sa se ingrijeasca de propriul ei corp si rezultatele sunt spectaculoase: abdomen plat, picioare bine definite. Este clar ca acest corp este rezultatul unor ore bune de antrenament la sala. Costumul de baie rosu ii punea foarte bine in evidenta pielea bronzata.

Acum nici doua luni, despre Miley Cyrus s-a scris in presa cat de mult s-a ingrasat si sa acest lucrui ii va afecta cariera. Artista a declarat la vremea respectiva ca este mandra de corpul ei si ea vrea ca lumea sa o vada ca atare. Vedeta a posta atunci o fotografie cu Marilyn Monroe in dreptul careia a comentat: "Dovada ca poti fi adorata de mii de oameni chiar si atunci cand ai forme."

Numindu-ma pe mine garsa, faceti rau altor persoane”, a mai adaugat vedeta si a atasat fotografia unei tinere ale carei coaste erau mai mult decat vizibile.Tanara a adaugat ca este convinsa ca barbatilor nu le plac femeile care sunt doar o insiruire de oase. „Imi place sa am forme de femeie”, a scris Miley pe Twitter.

Cu toate aceste declartii se pare ca speculatiile din presa nu au lasat-o deloc indiferenta si a luat masuri drastice pentru ca altfel nu se explica cum de a reusit sa ajunga intr-o forma fizica atat de buna intr-un timp atat de scurt. 

Un comentariu: