marți, 10 ianuarie 2012

N-o sa-ti vina sa crezi cine s-ar putea s-o interpreteze pe Elizabeth Taylor intr-un film biografic!

Are 25 de ani, este certata cu legea si e o prezenta familiara pentru doctorii de la dezintoxicare. Vezi ce starleta e in tratative pentru a interpreta una dintre cele mai frumoase si iconice actrite ale tuturor timpurilor!
N-o sa-ti vina sa crezi cine s-ar putea s-o interpreteze pe Elizabeth Taylor intr-un film biografic!

Actrita care poarta discutii cu producatorii peliculei “Elizabeth & Richard: A Love Story”, bazata pe viata tumultoasa a lui Elizabeth Taylor nu este nimeni alta decat… Lindsay Lohan!

Nu stim exact ce i-a determinat pe realizatorii filmului sa o aleaga pe tanara problematica, dar e posibil ca transformarea ei recenta in Marylin Monroe, o alta aparitie iconica, pentru un pictorial din revista “Playboy” sa-i fi convins de potentialul ei.

Iata o posibila explicatie oferita de un articol din revista “Slate”: “Amandoua au avut mame dominante, au fost lipsite de o copilarie reala, fiind faimoase de la o varsta frageda, ambele au avut probleme cu dependenta de droguri, iesiri emotionale publice si cantitati impresionante de scandaluri in tabloide.”Ce parere ai? Este Lindsay persoana potrivita care sa joace o adevarata diva, precum Elizabeth?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu