marți, 31 ianuarie 2012

O parte dintre tinerii din La La Band se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat

“Pariu cu viata” se intoarce la PRO TV cu sezonul 2 din 6 februarie de la 20.30, iar tinerii din LaLa Band se impart cu brio intre platourile de filmare si febra care i-a cuprins in asteptarea examenului de Bacalaureat.
O parte dintre tinerii din La La Band se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat  - GALERIE FOTO
Alina Eremia, eleva a Colegiului National Bilingv George Cosbuc se pregateste intensiv pentru bacalaureat chiar si in orice moment liber de filmare. Isi ia cartile pe platourile de la Pariu cu viata, ajunge cu materia la zi cu ajutorul profesorilor, a colegelor de clasa, si cel mai frica ii este de proba la limba si literatura romana dar este increzatoare ca totul va iesi foarte bine: “In viata, cel mai important este sa te tii de scoala. Este secretul succesului in absolut orice initiativa ai aborda. Desi nu este usor, imi spun in fiecare dimineata ca voi reusi si la bac si sa imi iasa cat mai bine personajul Ioana din Pariu cu viata”.

Rapha Tudor
s-a mutat recent la Colegiul de Arte Dinu Lipatti si s-a alaturat astfel mai multor colegi din LaLa Band: “Sunt coleg de clasa cu Mihai si Levent dar mai sunt la alte clase Bubu, Gloria, Cristina si Monica”. Rapha este bucuros ca nu va da bac-ul la matematica si isi doreste sa isi implineasca visul dupa examene, sa intre la UNATC.

Colegul lui de liceu, Bubu Cernea recunoaste ca are mari emotii in asteptarea bac-ului si si-a ales ca proba optionala geografia: “Deja cunosc o mare parte din geografia Romaniei pe care am invatat-o in clasa a VIII-a unde am luat 10 la tezele cu subiect unic. Cel mai frica imi este de Istorie pentru ca trebuie sa aprofundezi, sa citesti sinteze ale istoricilor, foarte curand voi incepe si meditatiile”. Un alt hop este reprezentat de examenul care va atesta ca a terminat 12 ani de pian, iar apoi urmeaza pregatirea pentru intrarea la Berklee College of Music : “Consta in meditatii la teorie, armonie si reevaluarea tuturor stilulilor de batut la tobe”, completeaza Bubu.

Vlad Gherman
, elev la Scoala Centrala din Bucuresti este pasionat de matematica si biologie, cateva din materiile pe care le va sustine la Bacalaureat: “Inainte de a ma indragosti de actorie, vroiam sa ma fac doctor asa ca am ales ca materie optionala biologia. Inca nu mi-a disparut aceasta idee cu medicina”. Pornind de la vorba bunicului sau, “Timpul este stofa din care ne croim viata”, Vlad are in plan foarte multe lucruri si vrea sa imbine cat de bine poate atat filmarile de la Pariu cu viata si orele de studiu pentru Bacalaureat si intrarea la facultate.

Un comentariu:

  1. Este foarte bine ceea ce isi doresc sa faca cei din lalaband(unii)si foarete important sa se tina de scoala

    RăspundețiȘtergere