duminică, 15 ianuarie 2012

Salonul in care a nascut Beyonce valoreaza 1 milion $. Uite cum arata camera luxoasa


Nuante de bej si maro, pereti din mahon, patru televizoare cu plasma, boluri din cristal si o chicineta complet dotata. Acestea sunt elementele in care a invsetit Beyonce 1.3 milioane $ inainte de a naste la maternitatea Lennox Hill din New York.
Daca fotografiile obtinute de TMZ sunt reale, atunci cuplul de aur al hip-hopului, Beyonce si Jay-Z, nu s-au jucat in momentul in care au investit in salonul viitoarei mamici.
Cantareata a avut parte de un tratament regesc in momentul in care a adus-o pe lume pe Blue Ivy si, conform jurnalistilor, a investit o multime de bani pentru a se bucura de lux pana in momentul externarii.
“In urma cu o luna, angajatii spitalului au distrsu 6-8 camere si au creat doua saloane speciale platite in totalitate de familia Carter“, spune o sursa ziaristilor de peste ocean.
Desigur, afirmatia nu a trecut neobservata, cei mai carcotasi facand comentarii legate de cine a incasat cecul buclucas si care sunt beneficiile pe care le-a obtinut de pe urma banilor.
In apararea cuplului celebru sare chiar primarul orasului New York, care spune:
“Daca spitalul asigura ca va folosi de acum inainte incaperile pentru toti pacientii sai, nu cred ca ne confruntam cu o problema reala“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu