luni, 16 ianuarie 2012

Silvia Navarro si Cristian de la Fuente, impreuna in telenovela "Lidia de amor"

Silvia Navarro si Cristian de la Fuente au anunta in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc in Mexic ca vor fi protagonistii telenovelei "Lidia de amor", un remake al telenovelei "De pura sangre", unde au jucat Christian Bach, Humberto Zurita si Enrique Alvarez. Pe Silvia Navarro o veti vedea ACASA in telenovela "Secrete din trecut" incepand de luni, 23 ianuarie, de la 17:30.
Silvia Navarro si Cristian de la Fuente, impreuna in telenovela "Lidia de amor"
Telenovela va fi produsa de Carlos Moreno pentru Televisa. Va fi o poveste de iubire foarte frumoasa si plina de peripetii.

Cristian de la Fuente revine astfel pe micile ecrane si a declarat ca are contract de exclusivitate cu Televisa, iar acesta este primul dintr-un lung sir de proiecte.

"Personajul meu se va numi Daniel, un barbat nascut in Chile care a fost acuzat pe nedrept de ceva ce nu a facut, insa se intoarce in Mexic ca sa recupereze ceea ce-i apartine. E un tip romantic si idealist", a declarat Cristian.

Silvia Navarro si-a schimbat deja lookul pentru aceasta telenovela. Ea va fi Camila, medic veterinar ce va avea grija de o cireada de tauri. A marturisit ca ii e putin teama sa lucreze foarte aproape de asemenea animale, dar se va stradui sa treaca peste asta.

Carlos Morena a eclarat ca inca nu a ales tema muzicala pentru telenovela, dar e in discutii cu David Bisbal. Deasemenea, nici titlul nu e batut in cuie.

In telenovela vor juca si Cesar Evora, Rene Strickler, Maria Sorte si Flavio Medina, acesta din urma fiind personajul negativ.

3 comentarii:

  1. super telenovela secrete din trecut dar totusi prea multe secrete si prea pe muche de cutit e iubirea renatei cu jeronimo dar sper sa ramana impreuna ca se iubesc mul da nusi da seama niciunul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e adevarat dar nu cred sa ramana inpreuna pana la urma daca o tine tot asa cu certurile, secretele minciunile dar sper sa triunfe iubirea lor

      Ștergere
  2. It's really very complicated in this full of activity life to listen news on TV, so I just use world wide web for that purpose, and get the most recent news.

    my homepage :: jocuri online masini

    RăspundețiȘtergere