duminică, 8 ianuarie 2012

Thalia are un corp super flexibil: Uite in ce pozitii complicate poate sa stea! VIDEO

Vedeta latino-americana a postat pe contul ei Twitter o poza care o infatiseaza intr-o pozitie de yoga, ce necesita flexibilitate si multa munca. Actrita a primit multe comentarii de la fanii ei, care sunt curiosi cum a reusit sa ajunga la asemenea performanta.
          
“Cred ca unii dintre voi sunt traumatizati de pozitia mea!”, a scris Thalia pe Twitter. “Dumnezeule, ma uit si nu pot sa cred ce-mi vad ochii”, a adaugat cantareata cand a citit comentariile admiratorilor ei.


Thalia a explicat ca pozitia la care a ajuns este rezultatul a 13 ani de yoga si a patru ani de practica zilnica a acestei forme de meditatie. Avand in vedere ca vedeta are 40 ani si este mama a doi copii, este firesc ca imaginea ei sa-i fi luat prin suprindere fanii.


Yoga este un mod de desavarsire fizica si spirituala, iar cantareata Thalia este dovada vie a avantajelor acestei forme de meditatie.


“Eram tot timpul grabita, alergand dintr-un loc in altul, dar acum sunt mai linistita si fac toate lucrurile la timpul lor. Am invatat sa ma relaxez mai mult. Recomand yoga tuturor, pentru ca este foarte utila in a obtine un echilibru intre trup si suflet”, a afirmat actrita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu