duminică, 1 ianuarie 2012

TOP 5 celebritati cu importante schimbari de look in 2011

Vedetele de la Hollywood isi improspateaza imaginea constant pentru a ramane in atentia paparazzilor sau pentru a se asemana cu personajele pe care le interpreteaza in filmele in care se implica. Schimbarile de look sunt bine-venite, deoarece, trebuie sa recunoastem, ne plictisim repede de un artist care are acelasi aspect fizic pentru o perioada indelungata de timp.
TOP 5 celebritati cu importante schimbari de look in 2011 - GALERIE FOTO
Iata topul celor 5 artiste care si-au schimbat infatisarea semnificativ pe parcursul anului 2011:
1.    Katy Perry a aratat ca nu ii este teama sa renunte la pletele lungi si sa adopte alta nuanta pentru parul sau. Astfel, cantareata s-a tuns scurt si s-a vopsit blond inchis, iar, recent, Katy a ales un look indraznet, culoarea parului ei fiind roz.
2.    Blake Lively a optat pentru o nuanta de blond tomnatic, in detrimentul pletelor aurii pe care le afiseaza de foarte mult timp, pentru rolul Glenda din filmul “Hick”. Ulterior, actrita a revenit la infatisarea initiala, fiindca a inceput filmarile pentru serialul “Gossip Girl”, unde interpreteaza personajul Serena van der Woodsen.
3.    Anul 2011 a surprins-o pe Rihanna cu parul vopsit intr-o culoare puternica, rosu aprins, si afisand diverse coafuri. De la par cret si pana la extensii, artista a incercat tot ce se poate in materie de hair-style.
4.    Vanessa Hudgens si-a schimbat look-ul pentru a semana cu personajul Apple din filmul “Gimme Shelter”. Actrita si-a taiat pletele, lucru care nu a incantat-o la inceput, insa, ulterior, Vanessa si-a adaptat stilul vestimentar la imagine.
5.    Drew Barrymore a recurs la schimbarea culorii parului si a optat pentru un roscat tomnatic care ii scoate in evidenta ochii si cu care ii sta foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu