marți, 23 august 2011

VOTEAZA cea mai sexy adolescenta a momentului

Scena Hollywood-ului s-a largit pentru a face loc unei alte categorii de vedete: cea a adolescentilor. Tineri precum Selena Gomez, Miley Cyrus, sau Demi Lovato au intrat pe usa din fata in lumea spectacolului, astfel incat este imposibil sa nu ii vezi si sa nu le acorzi atentie.
VOTEAZA cea mai sexy adolescenta a momentului - GALERIE FOTO
Fanii au inceput sa apara imediat ceea ce i-a propulsat in topurile cele mai importante din industrie. Asadar, iti oferim ocazia sa votezi cea mai sexy adolescenta a momentului.

Miley Cyrus a devenit cunoscuta in urma serialului de comedie “Hannah Montana” pe cand avea doar 13 ani. Cu ajutorul acestui proiect Miley a atras atentia tinerilor de varsta ei si a primit laude pentru talentul cu care a interpretat un rol la o varsta frageda. In prezent, Miley are 18 ani si a renuntat la pudoarea si timiditatea personajului ei. Adolescenta a adoptat stilul rock atat in vestimentatie, cat si in muzica, iar aparitiile ei sunt sexy si socante.

Selena Gomez
nu este atat de extravaganta pe cat este Miley, tanara optand pentru un stil elegant si previzibil. Cu toate acestea, Selena este frumoasa si atragatoare, tinutele ei dezvaluind doar atat cat trebuie. In plus, cantareata a reusit sa puna mana pe Justin Bieber, cel mai iubit adolescent al momentului. Aparitiile ei la evenimentele mondene impresioneaza in mod placut si ii aduc laude si aprecieri.

Demi Lovato
stie sa isi puna in evidenta frumusetea si are un stil vestimentar care o caracterizeaza din cap pana in picioare. Este adevarat ca uneori devine putin excentrica, dar acest lucru o ajuta sa nu se plafoneze si sa ramana in trend.

Taylor Swift este o fire romantica, trasatura ce pote fi remarcata si in melodiile ei. Parul balai si ochii albastri ii ofera lui Taylor o inocenta aparte. Tanara este adepta stilului elegant, chic, find o prezenta foarte feminina de fiecare data. Cu certitudine, Taylor ascunde o parte salbatica pe care nu a afisat-o inca, dar pe care speram sa o vedem curand.

Vanessa Hudgens s-a tuns recent pentru rolul din noul proiect “Gimme Shelter” si chiar daca i-a fost teama de reactiile fanilor la vederea schimbarii de stil, tanara este mandra de noul look. Parul scurt scoate in evidenta caracteristicile de vedeta rock ale Vanessei si o maturizeaza, ceea ce o face sa fie si mai sexy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu