joi, 5 ianuarie 2012

Adele si-a gasit un iubit care seamana cu actorul ei preferat

Cantareata britanica pe care se straduiesc toti tinerii sa o imite la karaoke si care se mentine in fruntea tipurile muzicale inca de anul trecut a fost fotografiata recent in timp ce se saruta intr-un parc cu noul ei iubit.
Adele si-a gasit un iubit care seamana cu actorul ei preferat
Interesant este ca faptul ca iubitul, pe numele lui Simon Konecki, seamana destul de bine cu Zach Galifianakis, alias barbosul din "Marea mahmureala", un actor pe care Adele a marturisit ca il place.

Simon are 36 de ani si se ocupa de o fundatie numita Drop4Drop, in timp ce Adele are 23 de ani. Diferenta de varsta nu e neaparat sesizabila.

Cei doi se aflau in Everglades National Park in momentul in care au fost facute fotografiile si se pare ca Simon are simtul umorului, calitate apreciata mult de Adele, care spunea recent ca "Daca un barbat ma poate face sa rad, trec direct in pat".

Multe dintre hiturile interpretate de Adele sunt rezultat al sentimentelor aparute dupa despartirea de fostul ei iubit, asa ca asteptam cu nerabdare sa ascultam urmtoarele ei melodii, care ar putea fi ceva mai vesele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu