joi, 5 ianuarie 2012

Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata

Selena Gomez este una dintre vedetele foarte indragite de public, mai ales ca aparitiile sale publice sunt lipsite de vulgaritate.
Selena Gomez, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata
Tanara a fost surprinsa la o benzinarie, imbracata intr-o tinuta extrem de simpla si cu ochelari de vedere, aratand mai degraba ca o adolescenta cuminte, decat ca una dintre cele mai „pe val" vedete ale momentului.

Pentru 2012, artista a decis sa acorde mai multa atentie carierei actoricesti, care s-a aflat pe locul doi in ultima perioada de timp. Astfel, vedeta va fi ocupata cu filmarile pentru serialul “Wizards of Waverly Place”, in care interpreteaza rolul lui Alex, o tanara vrajitoare, rebela si amuzanta, si, deja, a semnat un contract pentru a aparea in filmul “Spring Breakers”.

Tanara a marturisit intr-un interviu recent,  ca faima nu i s-a urcat la cap si ca este o persoana cu picioarele pe pamant. De asemenea, nici faptul ca este iubita lui Justin Bieber, cel mai adorat adolescent, nu a determinat-o sa aiba un comportament arogant. Secretul ei consta in a face ceeea ce ii place, fara sa aiba retineri si acest lucru se vede si in atitudinea pe care o are inclusiv pe strada.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu