miercuri, 11 ianuarie 2012

Aguilera le raspunde celor care o fac grasa: "Nici nu ma cantaresc, totul se rezuma la cum ma simt in hainele mele"

A fost ridiculizata pengru fluctuatiile de greutate, insa a invatat cum sa nu se mai lase influentata de parerile negative. Criticata in urma cu ceva timp pentru ca este mult prea slaba, Christina Aguilera a cazut acum in cealalta tabara - este aratata cu degetul pentru cat de mult s-a ingrasat.
Aguilera le raspunde celor care o fac grasa:  Nici nu ma cantaresc, totul se rezuma la cum ma simt in hainele mele

In ciuda fluctuatiilor de greutate, Aguilera este in continuare la fel de apreciata pentru talentul ei - are o melodie pe primele locuri in topuri alaturi de Adam Levine si in curand va reveni pe micile ecrane in calitate de antrenor la The Voice SUA.
Cantareata in varsta de 31 de ani a spus in cel mai recent numar Marie Claire ca a invatat sa ignore criticile la adresa siluetei sale. "Ba au spus despre mine ca sunt prea slaba, ba ca sunt prea grasa. Am fost criticata pentru ambele lucruri. Nici nu mai iau in seama aspectele astea. Iubitul meu imi adora corpul, fiul meu e sanatos si fericit - asta e tot ce conteaza pentru mine", a spus Christina Aguilera in Marie Claire.


Aguilera a marturisit ca nu o deranjeaza felul in care arata acum. "Nici macar nu ma cantaresc. Totul se rezuma la cum ma simt in hainele pe care le port. Sunt increzatoare in fortele mele si in felul in care arat. E nevoie de munca pentru a ajunge sa iti accepti corpul asa cum e", a spus Christina Aguilera.
Antrenoarea de la The Voice a trecut printr-o perioada dificila. A ajuns tinta glumelor si ironiilor din cauza problemelor de greutate.
Christina Aguilera s-a ingrasat brusc in 2011. Ea a trecut si printr-un moment dificil - a divortat de sotul ei si s-a luptat pentru custodia copilului. Mancatul emotional a fost se pare singura ei metoda de evadare.
Singura problema a fost ca nu si-a adaptat vestimentatia. Christina nu a ezitat sa poarte costumatii sexy de scena - la premiile American Music Awards a purtat o rochie mulata Herve Leger, care i-a scos toate imperfectiunile la vedere.
Nici la concertul tribut pentru Michael Jackson nu a fost mai decent imbracata - cantareata a purtat un body negru in care a aratat groaznic.

Pana si marea ei rivala, Kelly Osbourne a luat-o la rost.
In cadrul unui show tv, in care Kelly analizeaza tinutele vedetelor, Kelly a avut un comentariu rautacios la adresa Christinei: "Poate ca devine o vaca grasa (termenul folosit de Kelly a fost mai exact "fat bitch"), asa cum i-a fost dat intotdeauna sa fie. A fost atat de rea cu mine! Ani la rand nu m-a scot din gasana! Ghici ce? Acum si tu esti o grasana!", a spus Kelly.
Razboiul dintre Kelly Osbourne si Christina Aguilera dateaza de ani buni. In 2003, la MTV European Music Awards, postul tv a difuzat un filmulet comic in care Aguilera arunca cu sageti la o tinta unde era lipit chipul lui Kelly. Cand a urcat pe scena, Aguilera a ras de felul in care Kelly era imbracata, spunand: "Nu mi-am dat seama ca e inca Halloween-ul!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu