miercuri, 11 ianuarie 2012

Are 42 de ani si toata lumea se gandeste la ea. Actrita care are cel mai dorit trup de la Hollywood

La 42 de ani, a reusit sa le lase in urma pe Gisele Bundchen, Bar Refaeli sau Shakira si sa le fure titlul de "cel mai dorit corp de la Hollywood". Nu are nicio operatie estetica si se mentine in forma prin yoga. Vezi despre cine e vorba si cum a ajuns sa fie invidiata de femeile din America.
Are 42 de ani si toata lumea se gandeste la ea. Actrita care are cel mai dorit trup de la Hollywood

Toata lumea stie ca la Hollywood, femeile sunt campioane la operatii estetice. Asa ca niste medici esteticieni au facut un sondaj ca sa afle care e cel mai dorit trup de catre femei. Surpriza a venit cand cele mai multe voturi le-a primit... Jennifer Aniston! Are 42 de ani, nu este model, nu are operatii estetice si nici forme foarte voluptoase, si cu toate acestea ea conduce in topul preferintelor feminine.
Medicii au observat ca femeile incep sa-si doreasca sa fie mai naturale si bine proportionate. Implanturile exagerate de silicon sau proportiile imense nu mai sunt la moda, corpul ideal fiind mai echilibrat si mai aproape de realitate.
Daca Jennifer Aniston a obtinut titlul de cel mai dorit corp de la Hollywood, Angelina Jolie, Charlize Theron si Katherine Heigl au cele mai frumoase buze. Iar Penelope Cruz, Amanda Seyfried si Katy Perry - cei mai frumosi ochi.
Ce parere ai de rezultatul sondajului? Daca ar fi sa alegi cel mai dorit corp din Romania, care ar fi acela?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu