miercuri, 11 ianuarie 2012

Anahi si Maite, rivale la categoria "Cea mai buna actrita" la premiile TVyNovellas

Anahi si Maite Perroni au fost nominalizate la Premiile TVyNovelas 2012, la categoria cea mai buna actrita. Fanii isi arata deja sprijinul pe retelele sociale. Le puteti vota si voi pe site-ul oficial al premiilor, unde concureaza, de altfel, si alte actrite cunoscute.
Anahi si Maite, rivale la categoria "Cea mai buna actrita" la premiile TVyNovellas - FOTO
Decernarea premiilor va avea lo in februarie, in Acapulco, asa ca aveti inca timp sa votati actrita care va place.

Mayrin Villanueva, Luz Elena Gonzalez si Daniela Castro candideaza si ele cu rolurile din "Una familia con suerte", Victoria Ruffo cu rolul din "Trimful dragostei", Sandra Echeverria cu rolul din "La fuerza del destino" si Ana Brenda Contreras (pe care o stiti din "Teresa"), cu rolul ei din "La que no podia amar".

Anahi a fost aleasa pentru rolul ei din "Dos Hogares", unde o interpreteaza pe Angelica Estrada, o tanara frumoasa si admirata, care are de ales barbatul potrivit dintre cele doua mari iubiri ale ei, interpretate de Carlos Ponce si Sergio Goyri.

Maite Perroni participa pentru felul in care a interpretat-o pe Maria Desamparada in "Triumful dragostei", telenovela al carei ultim episod va fi difuzat miercuri, 12 ianuarie, de la 20:30.

Intra AICI sa-ti votezi actrita preferata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu