miercuri, 11 ianuarie 2012

Sebastian Muntean: Nu stiam cat de frumoasa e Loredana. Cand a clipit de doua ori din gene, m-am topit!

Sebastian Muntean: Nu stiam cat de frumoasa e Loredana. Cand a clipit de doua ori din gene, m-am topit!

"Nu stiam cat de frumoasa e Loredana. Canda clipit de doua ori din gene la mine, m-am topit. Eram la un pas sa o aleg pe ea!", a spus Sebastian Muntean la videochatul perfecte.ro.
Desi are doar 23 de ani, Sebastian are o relatie serioasa de mai bine de 5 ani. "Prietena mea e foarte deschisa si sunt foarte recunoscator pentru asta. Nu multi oameni inteleg, ea e foarte intelegatoare. Eu cu prietena mea comunic la un nivel mai mult decat fizic. O imbratisare facuta cu orice particula din corp conteaza mai mult decat orice", spune Sebastian.
Sebastian Muntean a spus in ce consta secretul relatiei lui. "Secretul unei relatii perfecte va fi intotdeauna comunicarea. Fetele au obiceiul sa nu spuna ce au in suflet, noi barbatii suntem mai simpli si nu intelegem aluziile si subtilitatileor. Daca aveti ceva de spus, spuneti, nu ascundeti!", spune Sebastian.

Daca vreti sa il vedeti pe Sebastian in concert alaturi de trupa lui, acesta va concerta sambata intr-un club din Centrul Vechi din Bucuresti, de pe strada Gabroveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu