duminică, 15 ianuarie 2012

Anahi a suferit o deziluzie amoroasa


Anahi a suferit recent o deziluzie cauzata, se pare, de faptul ca nu are o relatie serioasa. Artista a recunoscut ca iese cu cineva, dar nu a spus cu cine si se pare ca relatia respectiva nu este atat de serioasa incat ea sa primeasca un cadou cu ocazia unei sarbatori importante pentru latino-americani, Dia de Los Reyes Magos.
Desi e in continuare regina retelelor sociale, a inceput 2012 prost; a marturisit ca e deceptionata e noul ei partener, ca lucrurile cu au iesit asa cum si-ar fi dorit ea.
Cum fosta membra a trupei RBD e o fata foarte sensibila, asta a intristat-o atat de mult incat a scris pe Twitter o serie de mesaje in care a explicat cum se simte.
"Viata nu e mereu asa cum ne-am dori sa fie, dar chiar si asa e frumoasa. Lucrurile nu se schimba daca nu incepem schimbarea cu noi insine", a scris artista in varsta de 28 de ani, lasand sa se inteleaga ca ar putea fi vina ei pentru ce i s-a intamplat.
Anahi a marturisit ca motivul supararii ei este faptul ca de Dia de los Reyes Magos, sarbatoare importanta pentru mexicani, in care oamenii primesc cadouri de la fiintele dragi, ea nu a primit nimic.
"Durerea este inevitabila, dar suferinta este optionala", a mai scris ea, confirmand faptul ca este o luptatoare si nu se va lasa doborata de tristete.
Are, totusi, destul de multe motive ca sa fie fericita, in ciuda problemelor sentimentale. A cunoscut din nou succesul ca actrita, in telenovela "Dos Hogares", a primit o nominalizare la premiile TVyNovellas si recent a inregistrat si o melodie cu marele artist Juan Gbariel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu