vineri, 6 ianuarie 2012

Aparitia Dakotei Fanning pe coperta unei reviste a creat controverse

Dakota Fanning este o tanara de 17 ani care a jucat in filme inca de la varste fragede. Adolescenta intotdeauana a afisat un look diferit de cel al fetelor din showbiz, avand o vestimentatie matura si sexy.
Aparitia Dakotei Fanning pe coperta unei reviste a creat controverse
Numarul din februarie al revistei Cosmopolitan, SUA, o prezinta  pe Dakota Fanning drept una dintre “Cele mai neinfricate femei”. Vedeta este imbracata intr-o rochie roz, cu paiete, care are un decolteu adanc. Avand in vedere faptul ca aceasta publicatie abordeaza foarte multe subiecte cu tema sexuala si adolescenta este inca minora, aparitia tinerei pe coperta a creat controversa si a a dat unda verde gurilor rele.
De cand era mica, am stiut cine sunt. Nu a trebuit sa ma descopar, mereu am fost sigura pe mine”, a afirmat Dakota.
 Gurile rele au raspandit zvonul conform caruia celebritatea este mult prea tanara pentru a aparea intr-o revista pentru femei mature, in care se trateaza subiecte precum sexul.
Cu toate acestea, un reprezentant al revisteiCosmopolitan a marturisit ca directorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si nu regreta niciun moment faptul ca au decis ca Dakota sa apara pe coperta numarului din februarie. “Dakota intotdeauna a fost mai matura pentru varsta ei”, a spus Jonah Weiner, un colaborator al publicatiei.
In prezent, Dakota este in primul an de facultate la Universitatea din New York si a jucat in pelicula “Now is Good”, care va fi lansata in 2012 si in care interpreteaza rolul unei fete, Tessa Scott, de 16 ani care se lupta cu leucemia.
 Ce parere ai de aparitia Dakotei Fanning pe coperta Cosmopolitan? Scrie-ne la rubrica de comentarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu