vineri, 6 ianuarie 2012

Cabral: "Unde se termina fidelitatea si incepe inselatul?"

Cabral a abordat pe blogul lui un subiect destul de serios, inselatul. Si pentru ca a vrut sa trateze aceasta problema asa cum se cuvine, i-a dedicat doua postari, in doua ziele diverite.
Cabral: "Unde se termina fidelitatea si incepe inselatul?"
Vedeta ia subiectul si il rasuceste pe toate partile:

In primul rand ar trebui definit termenul a-ti insela partenerul.

Si inca de-aici avem probleme. Pentru ca “a insela” inseamna, in primul rand ,a smotoci trupeste pe cineva (alta persoana decat cea cu care esti implicat/a intr-o relatie). Deci daca faci sex la alt cod postal decat cel pe care il ai deja… ai inselat.
”, scrie Cabral pe blogul sau.

Prezentatorul "Povestirilor de noapte" considera ca acest „studiu” trebuie sa inceapa cu o analiza asupra a ceea ce inseamna posesiune:

„In relatiile serioase primeaza exclusivitatea. Adica el e al ei, iar ea este a lui. Posesiunea, cu toate ca eu n-o percep asa, poate fi acceptata, cat timp amandoi partenerii agreeaza asupra conditiilor respectivei perceptii. Ei bine, cat timp vorbim de posesia asta, orice axistenta a unei alte femei sau a altui barbat este... ilegala (mi-a placut mie termenul, nu sari).
Totusi, amandoi partenerii sunt implicati social, au prieteni, colegi de facultate sau de serviciu, prieteni mai vechi sau mai noi. Si de multe ori se intampla ca respectivii sa fie de sex opus lor. Si-atunci apar probleme.
- De ce te suna Georgescu la ora asta? Nu va ajunge timpul petrecut la birou?
- Da' Cristina asta nu stie sa te salute altfel decat luandu-te in brate si frecandu-se cu sanii de tine?", scrie Cabral pe blogul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu