joi, 12 ianuarie 2012

Cher Lloyd, logodita la 18 ani

Cher Lloyd si iubitul ei, Craig Monk, in varsta de 21 de ani, s-au logodit. Se pare ca solista are inelul de logodna inca de noiembrie si il poarta pe inelar, unde are tatuata o inimioara.
Cher Lloyd, logodita la 18 ani
Cantareata de 18 ani a devenit celebra o data cu melodia Swagger Jagger, iar Craig este hairstylist. Cei doi formeaza un cuplu de noua luni si deja au decis ca vor sa se casatoreasca.

"Cher le spune tuturor ca s-a logodit, desi initial dezmintise aceasta stire. E indragostita pana peste cap si poarta cu mandrie inelul de logodna", a declarat o sursa apropiata artistei pentr The Sun.

Inainte de asta, Cher declarase pentru Mail Online ca barbatul iubit este cel care o ajuta sa ramana cu picioarele pe pamant, desi lumea show-biz-ului face ca acest lucru sa fie dificil pentru artisti.

"Iubitul meu ma mentine sanatoasa. Imi spune ca am cele mai bune lucruri din lume si ca sunt cea mai norocoasa persoana care exista", a declarat adolescenta.

Cei doi au inceput sa se intalneasca din aprilie, dupa ce ce s-au cunoscut la salonul de coafura din Mayfair, unde lucreaza Craig. La scurt timp dupa aceea s-au si mutat impreuna.

Inainte de asta, Cher a avut o relatie cu Karim Roundi la sfarsitul lui 2010. Le facuse cunostiinta colegul ei, Paije Richardson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu