joi, 12 ianuarie 2012

People's Choice Awards: Demi Lovato, Miley Cyrus si Vanessa Hudgens demonstreaza ca si tinerele rebele pot fi elegante pe covorul rosu

Miley Cyrus, Vanessa Hudgens si Demi Lovato au foarte multe lucruri in comun. Toate trei au debutat ca staruri Disney, au succes atat ca actrite, cat si ca soliste si se bucura de aprecierea adolescentilor din toata lumea. Stilul lor rebel e copiat de foarte multi adolescenti, dar la ocazii speciale cele trei tinere demonstreaza ca pot fi si elegante, asa cum se cuvine in cazul aparitiilor pe covorul rosu.
People's Choice Awards: Demi Lovato, Miley Cyrus si Vanessa Hudgens demonstreaza ca si tinerele rebele pot fi elegante pe covorul rosu - FOTO
Cel mai recent eveniment monden care a avut loc a fost decernarea premiilor People's Choice, iar cele trei au purtat tinute foarte frumoase cu aceasta ocazie.

Vanessa Hudgens, in varsta de 23 de ani, a ales pentru eveniment o rochie neagra cu un joc subtil de transparente, cu tesatura ce imita panza de paianjen, creata de Jenny Packham. Cele doua materiale suprapuse dezvaluiau decolteul in mod discret, lasandu-i in acelasi timp si spatele la vedere.

Rochia avea o trena fina, iar modelul asemanator panzei de paianjen a fost auriu, ca si accesoriile alese pentru completarea tinutei. Mai exact, a avut cercei luni aurii si o poseta neagra cu detalii aurii de la Judith Leiber. Machiajul ales: smokey eyes, un look care nu se va demoda prea curand si care i se potriveste de minune.

Desi in ultima vreme Vanessa a aparut foarte des in compania noului ei iubit, Austin Butler, dar in seara evenimentului si-a facut aparitia neinsotita.

Demi Lovato a avut o rochie Marchesa de culoarea piersicii care i-a evidentiat foarte frumos formele. A fost o rochie fara maneci, cu o trena superba si cu decolteul pus in valoare atat prin croi, cat si prin broderia stralucitoare. tinuta a fost asortata perfect cu poseta plic si cu pantofii aurii cu varful decupat.

Actrita si cantareata in varsta de 19 ani parea mai matura decat este in realitate in aceasta tinuta. A avut parul prins intr-un coc lejer si un machiaj superb, cu gene false si ruj asortat perfect la nuanta rochiei. Doza de rebeliune a fist plasata discret in acest context, artista avand un mic cercel in nas.

Miley Cyrus a ales sa vina insotita de iubitul ei, Liam Hemsworth. Miley a avut o rochie lunga pana la genunchi, semnata David Koma. Croiul sofisticat, portiunile decupate, jocul de transparente si detaliile opalescente i-au subliniat picioarele perfecte si talia subtire.

A ales pentru tinuta o poseta plic argintie si pantofi fuchsia stralucitori, cu varful ascutit. Machiajul a fost discret, iar parul coafat cu bucle foarte lejere a fost purtat intr-o parte. La ea, doza de rebeliune s-a manifestat prin multimea de cercei purtati - creole aurii si cercei cu surub si pietre transparente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu