luni, 9 ianuarie 2012

Daniel Radcliffe nu stie sa "vrajeasca" femei. "Urasc dating-ul pentru ca nu sunt bun deloc la asta!"

In ciuda faptului ca a cucerit o lume intreaga cu calitatile sale de actor in seria despre tanarul vrajitor Harry Potter, fata in fata cu o femeie frumoasa el isi uita replicile si si-ar dori sa se ascunda sub... capa invizibilitatii. "Cand ieseam cu Rosie (actuala prietena n. red.), nu stiam ce sa fac, adica la a cata intalnire ar trebui sa o sarut si alte lucruri de-astea", a declarat actorul Daniel Radcliffe pentru site-ul msn.com.
Daniel Radcliffe nu stie sa  vrajeasca  femei.   Urasc dating-ul pentru ca nu sunt bun deloc la asta!

Balbait si incordat, Radcliffe pare un partener ingrozitor la o prima intalnire, dar pe termen lung este o partida buna: are succes si e foarte romantic. "Mama si tata imi citeau mult. Insula Comorilor, Robinson Crusoe, povesti despre cavaleri si alte astfel de lucruri. Acelea erau povestile pe care le iubeam in copilarie si inca mai cred in romantism chiar si in aceasta lume.", explica actorul.
Romantic si timid, nu? Nu chiar. Daniel Radcliffe ne poate pacali cu aceste declatii daca uitam ca in 2008 el a aparut complet nud pe scena intr-un spectacol de teatru pe Broadway. Cu absolut totul la vedere, englezul nu a parut deloc incurcat si, desi a socat toti micii fani ai micului vrajitor, si-a castigat o multime de admiratoare impresionand cu fizicul sau de barbat... matur.
Cea care se bucura in acest moment de compania lui Radcliffe si singura care il mai vede gol deocamdata este Rossane Coker. Cei doi se vad de aproximativ un an si s-au intalnit pe platourile de filmare ale seriei Harry Potter, unde ea lucra ca asistent de productie. "L-am intalnit pe Daniel si e un tip foarte simpatic", a declarat tatal lui Rossane, semn ca, daca ii e mai greu la "vrajit" femei, cu tatii lor se descurca de minune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu