luni, 16 ianuarie 2012

Eiza Gonzalez are un look total schimbat, dar neaga ca ar fi facut mai multe operatii estetice

Eiza Gonzalez a starnit o serie de comentarii pe retelele sociale dupa ce au aparut imagini cu ea blonda si cu trasaturile fetei foarte schimbate. Fanii sunt convinsi ca artista si-a facut mai multe operatii estetice, desi au trecut doar cateva luni de cand a anuntat ca si-a facut o rinoplastie. Majoritatea spun ca nu le place noua Eiza si le e dor de cea veche.
Eiza Gonzalez are un look total schimbat, dar neaga ca ar fi facut mai multe operatii estetice - FOTO&VIDEO
Eiza a publicat recent mai ulte poze cu ea in care apare blonda si are si fata foarte schimbata, asa ca toata lumea a tras concluzia ca si-a operat buzele, pometii si nasul.

Artista in varsta de 21 de ani neaga ca si-ar fi facut noi interventii chirurgicale.

"Adevarul e ca se inventeaza atat de multe lucruri, lumea are asa de multa imaginatie! Maine o sa se spuna ca mi-am facut si liposuctie! Obisnuiti-va cu ideea, oamenii cresc si se schimba!", a scris ea pe Twitter in urma comentariilor aparute.

“Unica operatie pe care mi-am facut-o a fost la nas si am recunoscut asta deja. Cine n-are nimic de-ascuns n-are de ce sa se teama, asa ca nu am de ce sa mai vorbesc despre asta. Cine vrea sa creada ca m-am operat, n-are decat! Eu raman linistitia si fericit. Va pup!", a adaugat ea.

“Pentru ca ca ma c0ncentrez asupra muncii mele si nu le dau subiecte de barfa, inveteaza lucruri despe mine. Eu ma gandesc acum doar la noul meu albu", a mai scris Eiza putin mai tarziu.

Fiica celebrei Glenda Reyna e o tanara actrita foarte apreciata si cocheteaza si cu muzica. Acum se pregateste sa lannseze o melodie in engleza, impreuna cu trupa de adolescenti These Kids Wear Crowns. Se numeste "I Wanna Dance with Somebody" si este un cover al celebrei melodii cu acelasi nume.

5 comentarii: