marți, 10 ianuarie 2012

Jay-Z a compus un cantec pentru fetita lui, Blue Ivy. Asculta secretul emotionant al melodiei “Glory”

Nici nu a venit bine pe lume si micuta se bucura deja de toata atentia presei. Mai mult decat atat, cu toate ca pana nu demult nu exista o confirmare oficiala din partea familiei Carter in ceea ce priveste nasterea ei, pe internet a aparut deja un cantec compus de Jay-Z pentru “printesa Carter”.

Viitorul lui Blue Ivy se anunta promitator. Parintii ei, Beyonce Knowles si Jay-Z Carter, se afla in topul celor mai bogati artisti de la Hollywood, iar faima lor a depasit demult granitele Statelor Unite ale Americii.
Beneficiile financiare nu-i vor lipsi, in mod cert, micutei, iar cadourile pe care parintii fericiti le pregatesc pentru ea sunt abia la inceput.
Conform ziarelor de scandal, in momentul in care va fi pregatita sa iasa in lume, micuta si firava Blue isi va face somnicul de frumusete intr-o camera care a costat sute de mii de dolari. Nici momentul baitei nu va fi mai putin pretios, una dintre cele mai bune prietene ale lui Beyonce, cantareata Kelly Rowland, daruindu-i acesteia o cadita incrustata cu cristale Swarovsky. In plus, Daily Mail scrie ca vedeta si sotul ei au cheltuit deja 1 milion $ pentru cele necesare bebelusei.
Pe langa darurile materiale insa, proaspata mamica si Jay-Z pun mare pret si pe cadourile de suflet. Astfel, cantaretul si producatorul american nu a stat pe ganduri si a compus o melodie dedicata fetitei sale, pe fundalul caruia se aude si un planset.
Cantecul se numeste Glory si este promovat pe site-ul Youtube ca fiind o compozitie in colaborare cu micuta Blue Ivy.
Printre altele, Jay-Z face o declaratie emotionanta fetitei lui nou-nascute, el cantand versurile “E cel mai frumos sentiment din lume cel pe care il am acum. Tu esti creatia mea cea mai de pret. Mamica ta a spus ca ai dansat pentru ea. Ai dat din manute cat erai in burtica?”
De asemenea, versurile cantecului dezvaluie secrete care pana acum nu ajunsesera la “urechile” presei, si anume ca Beyonce a mai fost insarcinata, dar a pierdut copilul.
Cat despre declaratia oficiala a cuplului, acesta a urat bun venit pe lume bebelusului nou-nascut.
Suntem extrem de fericiti sa anuntam venirea pe lume a frumoasei noastre fetite, Blue Ivy Carter, nascuta pe 7 ianuarie 2012. Nasterea ei a fost linistita si emotionanta, iar noi ne simtim in al noualea cer. Copilul a fost nascut natural, a cantarit 3 kg, iar venirea lui reprezinta cea mai frumoasa experienta din viata noastra. Va multumim tuturor pentru rugaciunile, urarile de bine, sprijinul si dragostea pe care ne-ati aratat-o.
Asculta aici melodia si spune-ne ce parere ai despre ea in sectiunea de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu