joi, 5 ianuarie 2012

Jencarlos Canela si Gaby Espino: "O sa ne casatorim in curand, dar asta nu o sa ne uneasca mai mult decat suntem deja!"

Jencarlos Canela si Gaby Espino se pregatesc in acest de an de venirea pe lume a bebelusului lor si au povestit tot ce se poate despre asta in cadrul revistei "People en espanol", pe a carei coperta au aparut.
Jencarlos Canela si Gaby Espino: "O sa ne casatorim in curand, dar asta nu o sa ne uneasca mai mult decat suntem deja!"
Gaby are mare grija de ea in aceasta perioada, dupa ce si-a speriat iubitul cu doua alarme false de nastere. A avut contractii de doua ori in aceeasi noapte cu ceva vreme in urma, dar era inca prea devreme ca sa poata naste. Se pare ca actrita e familiarizata cu aceste probleme, intrucat fetita ei din relatia anterioara este nascuta prematur.

Cei doi actori isi traiesc intens povestea de iubire si asteapta cu nerabdarea venirea pe lume a baietelului, care se va numi Nicolas.

Cei de la "People en espanol" le-au facut poze in casa lor si au vorbit cu ei despre visele, spaimele si planurile pe care le au.

De exemplu, se gandesc sa joace din nou impreuna intr-o telenovela produsa de Telemundo. In plus, au de gand sa faca si nunta.

"O sa ne casatorim la momentul potrivit, dar casatoria nu o sa ne apropie mai mult decat suntem deja. Bebelusul se va naste cu doi parinti care se iubesc", a declarat Gaby.

"Vreau sa-l tin in brate de cand se naste si sa ma vada", a spus Jencarlos pentru aceeasi publicatie.

Un comentariu: