luni, 2 ianuarie 2012

Vanessa Hudgens si Austin Butler se iubesc in public

Se pare ca artistii nu se pot abtine de la gesturi tandre si nu ii deranjeaza faptul ca presa e cu ochii pe ei non-stop. Cea mai recenta demonstratie de dragoste a avut loc la o piscina privata din Miami, unde Vanessa si Austin au oferit o adevarata scena de iubire. Actrita si noul ei iubit s-au sarutat indelung si au fost foarte afectuosi unul cu celalalt.
Vanessa Hudgens si Austin Butler se iubesc in public
Vanessa era imbracata cu o salopeta de blugi, larga, care ii acoperea partial trupul. Ulterior, a renuntat la articolul vestimentar si si-a expus corpul intr-un costum de baie, negru, semi-transparent. In schimb, Austin a purtat un tricou negru si pantaloni scurti, in nuanta bleumarin.

Celebritatile nu se afla la prima aparitie publica amoroasa; zilele trecute, tinerii au fost suprinsi in timp ce se sarutau pasional in plina strada, in vazul tuturor.

La capitolul iubire actrita nu are probleme, iar noul an ii va aduce si colaborari interesante pe plan profesional Vanessa a semnat un contract de participare in filmul “Spring Breakers”, unde va juca alaturi de Selena Gomez si Emma Roberts si va fi lansat in 2012. Austin este cunoscut publicului din productii, precum “Life Unexpected” si “CSI: Miami”.

Un comentariu:

  1. Greetings! Very helpful advice in this particular
    article! It is the little changes that produce the biggest changes.
    Thanks for sharing!

    Feel free to visit my web-site ... laser cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere