vineri, 13 ianuarie 2012

Vezi cine este inlocuitoarea Selenei Gomez in productiile Disney

Selena Gomez a renuntat la rolul ei din comedia “Wizards of Waverly Place”, serialul care a propulsat-o in atentia publicului din Statele Unite ale Americii si din Europa.
Vezi cine este inlocuitoarea Selenei Gomez in productiile Disney - GALERIE FOTO
In urma plecarii ei, compania Disney a pierdut o celebritate importanta, dar se pare ca adolescenta nu este de neinlocuit, pentru ca in industrie isi face loc o noua vedeta de televiziune.

Debby Ryan este tanara care va juca in noul serial de comedie pregatit de Disney pentru anul 2012. Show-ul se numeste “Jessie” si prezinta povestea unei tinere, care se muta la New York, dupa ce a locuit intr-un oras mic, si care se angajeaza ca dadaca la o familie cu patru copii.

In ciuda faptului ca oamenii din industrie sunt foarte entuziasmati de prestatia actoriceasca a lui Debby, adolescenta incearca sa nu se gandeasca prea mult la acest detaliu.

Cred ca oamenii intra in necazuri atunci cand devin aroganti. Cea mai buna modalitate de nu deveni arogant este sa nu te gandesti la ceea ce spun altii despre tine”, a afirmat artista.

Cu privire la proiectul “Jessie”, ea a spus ca este sigura ca va fi un success, pentru ca este diferit de tot ce s-a produs pana in prezent la Disney.

Este multa responsabilitate investita in acest show si de aceea este diferit de celelalte”, a marturisit Debby.

Actrita a inceput sa joaca in mici piese de teatru la varsta de 7 ani, iar in anul 2007, a primit un rol in “Barney and Friends”. Faima in Statele Unite ale Americii a venit o data cu serialul “The Suite Life on Deck”, in care a jucat alaturi de gemenii Cole si Dylan Sprouse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu