luni, 9 ianuarie 2012

Vanessa Hudgens si Austin Butler, romantici in public

Vanessa Hudgens si Austin Butler au continat sa-si afiseze dragostea in public. Cei doi au luat masa la un restaurant din Hollywood.
Vanessa Hudgens si Austin Butler, romantici in public - GALERIE FOTO
Vannesa a purtat un tricou alb cu vedere la buric, o pereche de pantaloni portocalii din catifea in stilul anilor 70 si o haina anima print. Tinuta vededei nu se incadreaza in ceea ce ar numi stilistii o tinuta reusita, dar o caracterizeaza pe tanara „rebela”, care nu prea tine cont de reguli si de ce spune lumea.

Justin Butler, actualul ei iubit are 20 ani si a avut roluri in productii precum, „ CSI: Miami” sau „Life Unexpected”, fiind bun prieten cu actrita AshleyTisdale.

La inceputul relatiei, cei doi au fost rezervati cu privire la dezvaluirea faptului ca sunt un cuplu, insa, in prezent, perechea nu se mai teme sa-si afiseze dragostea in public.

Plan profesional, Vanessa a semnat un contract de participare in filmul “Spring Breakers”, unde va juca alaturi de Selena Gomez si Emma Roberts si va fi lansat in 2012. Austin este cunoscut publicului din productii, precum “Life Unexpected” si “CSI: Miami”.

Un comentariu:

  1. Excellent, what a weblog it is! This webpage provides useful data to us,
    keep it up.

    My weblog :: best cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere