joi, 9 iunie 2011

Herieth Paul, noua Naomi Campbell?

Naomi Campbell a scris istorie in lumea modellingului si inca mai face senzatie pe podiumuri, chiar daca are 41 de ani. Din urma insa vine cu viteza un alt model de culoare Herieth Paul,  pe care revistele au si inceput sa o compare cu Naomi. Mai mult, acestea sunt de parere ca are toate sansele sa ajunga la performantele predecesoarei ei.
Herieth Paul, noua Naomi Campbell?
Herieth Paul, in varsta de numai 17 ani si originala din Tanzania, este noul model de culoare a momentului. A lucrat deja pentru Phillip Lim, Lacoste, and DVF si a aparut in Vogue Italia.

Este foarte ambitioasa: "Scopul meu este ca, pana la 18 ani, sa fiu pe copertele tuturor revistelor si model pentru toti designerii."
Ei bine, are toate sansele sa-si indeplineasca visul. La aceasta varsta, ea a reusit sa aiba o coperta solo, ceea ce reprezinta un pas urias in cariera ei. Herieth este coverul lunii Iulie a revistei Elle, care a si comparat-o cu Naomi Campbell.


Ce-i drept, seamana foarte bine, iar pictorialul ei este foarte asemanator cu cel a lui Naomi din Elle Rusia. Tu ce zici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu