marți, 7 iunie 2011

FASHION DISASTER: Lady Gaga - cu sanii la vedere, din cauza corsetului prea stramt

Lady Gaga a ajuns intr-un punct in care nu mai socheaza pe nimeni. Toata lumea e obisnuita cu aparitiile sale bizare si trebuie sa recunoastem ca dupa ce a defilat pe covorul rosu intr-o rochie facuta din bucati de carne sau cocotata pe platforme uriase, e greu sa mai gaseasca ceva cu care sa ne dea gata.  
FASHION DISASTER: Lady Gaga - cu sanii la vedere, din cauza corsetului prea stramt
Cantareata nu se lasa insa cu una, cu doua, ci incearca in continuare sa atraga toate privirile. Pentru gala CFDA  Fashion Awards, Gaga si-a pregatiti o rochie neagra, foarte scurta si decoltata, care i-a jucat feste tocmai in timp ce poza pe covorul... mov. Artista a purtat o rochie trena lunga din voal si tinte aplicate in dreptul sanilor, insa fanii ei au putut vedea mai mult decat atat.

Corsetul foarte stramt a lasat totul la vedere, iar Lady Gaga nici macar nu si-a dat seama ce le ofera fotografilor prezenti la eveniment.

In completarea tinutei excentrice au venit si celebrele deja platforme pe Gaga abia isi putea tine echilibrul. Daca in fotografii, pare sigura pe ea si pozeaza cu atitudine, in filmarea care a surprins aparitia ei la eveniment se poate vedea ca Gaga nu poate face nici macar un pas fara asisenta ei personala sau fara bodyguarzi.



Pe langa celebrele incaltari, cantareata a facut o adevarata pasiune si pentru hainele transparente. Chiar daca nu se mandreste cu un bust impresionant, Lady Gaga nu se sfieste sa il arate de cate ori are ocazia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu