marți, 7 iunie 2011

Afla tot ce vrei sa stii despre Aracely Arambula

Aracely Arambula, pe care o vei putea urmari in telenovela “Inima Salbatica”, o noua versiune a serialului cult cu acelasi nume in care au jucat Eduardo Palomo si Edith Gonzales, este considerata una dintre cele mai senzuale actrite din Mexic. Afla aici tot ce vrei sa stii despre Aracely!
Afla tot ce vrei sa stii despre Aracely Arambula – GALERIE FOTO
Aracely Arambula s-a nascut pe 6 martie 1975 intr-un orasel de langa Ciudad de Mexico.  Ea a fost remarcata pentru prima oara in 1993, cand a fost aleasa pentru “Face of the year”, adica  cea mai interesanta aparitie a anului. Arambula a marturisit in mai multe ocazii ca modelul sau in viata este actrita si cantareata Jennifer Lopez.

Ambitiile sale de a intra in lumea televiziunii au aparut inca din copilarie. Ii placea sa cante si danseze oriunde avea ocazi si a participat la multe concursuri de frumusete pe care le-a si castigat.

Imediat ce a avut ocazia, Arambula s-a mutat in Ciudad de Mexico, unde a fost acceptata la celebra scoala de actorie a companiei Televisa. Progresele sale au fost remarcate rapid si a primit imediat roluri in telenovelele Televisa. La inceput a avut cateva roluri mici, dar apoi au venit si marile oportunitati. Prima telenovela in care a aparut a fost “Prisionera de amor” in 1994, apoi a urmat in 1998 “Sonadoras” si in 1999 “Alma Rebelde”.

Marea ei sansa de afirmare a aparut odata cu telenovela “Abrazame muy fuerte”, unde a jucat alaturi de mari acori precum Fernando Colunga, Victoria Ruffo si Cesar Evora. In cateva scene din aceasta telenovela, Aracely apare seminuda sau doar in lenjerie ceea ce i-a innebunit pe admiratorii ei.

Odata cu faima pe care i-a adus-o aceasta telenovela, Aracely Arambula a intrat in atentia unor pararazzi si numele ei a fost mentionat in multe scandaluri, dar multe dintre ele s-au dovedit a fi doar inventii rautacioase.

Printre relatiile amoroase ale lui Arambula se numara cea cu actorul Gabriel Soto si cu vedetele Eduardo Verastagui si Pablo Montero. Totusi, vedeta a decalrat ca ea si Pablo au fost si sunt doar buni prieteni.

Cea mai importanta relatie a sa a fost cea cu faimosul cantaret  Luis Miguel cu care are doi copii, Muguel si Daniel.

Vedeta a marturisit ca in timpul liber ii place sa gateasca, dar si sa mearga la sala pentru ca are grija se silueta sa. Printre pasiunile sale se mai numara si muzica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu