marți, 7 iunie 2011

Carmen Dell'Orefice, o adevarata legenda din lumea modei, si-a serbat 80 de ani! Afla povestea ei!

FOTO!  Carmen Dell Orefice, o adevarata legenda din lumea modei, si-a serbat 80 de ani! Afla povestea ei!
 

Celebrul model american a celebrat, vineri, cea de-a 80-a aniversare,ea fiind in continuare solicitata de marile case de moda. Carmen Dell'Orefice a pozat pentru prima oara pentru Vogue in 1947, atunci cand avea doar 15 ani.

De atunci ea a fost o prezenta constanta in lumea modei fiind apreciata pentru seriozitatea ei si pentru faptul ca a fost imaginea a peste 14 campanii lansate de diverse branduri.

Recent, ea a defilat chiar pe podium pentru Alberta Ferretti si Adrienne Vittadini. Carmen a aparut de 6 ori pe coperta Vogue si a pozat pentru nume de legenda ale artei fotografice cum ar fi: Richard Avedon, Irvin Penn, Cecil Beaton si Norman Parkinson.

Modelul american, fiica unui cuplu italiano-maghiar, a avut parte de o copilarie marcată de numeroase greutati. Deoarece parintii ei se desparteau si se reimpacau destul de des, Carmen a petrecut destul de mult timp crescand in orfelinate si in familiile rudelor.

Primul succes in lumea modei l-a obţinut în 1947, cand a devenit cel mai tanar model de pe coperta revistei Vogue, la varsta de 15 ani. Ea a aparut în numarul din luna decembrie al acestei publicaţii, pentru care a pozat într-un pictorial inspirat de personaje celebre din basme - Scufiaa Roşie, Alba ca Zpada şi Cenusareasa.

Carmen Dell'Orefice a fost căsatorita de trei ori si are o fiica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu