vineri, 27 aprilie 2012

Beyonce, declarata cea mai frumoasa femeie din lume de revista People. Vezi si celelalte vedete din top 100

Hollywoodul este plin de femei binecuvantate genetic. Care este insa cea mai frumoasa dintre ele? Beyonce Knowles, potrivit revistei People. Proaspata mamica a fost declarata “Cea mai frumoasa femeie din lume in 2012” si zambeste fericita de pe coperta revistei.
Beyonce, declarata cea mai frumoasa femeie din lume de revista People. Vezi si celelalte vedete din top 100
“Ma simt mai frumoasa ca oricand de cand am nascut”, spune Beyonce, care a adus-o pe lume pe micuta Blue Ivy in ianuarie. “Niciodata nu m-am simtit atat de conectata la univers, niciodata n-am simtit ca am asa un scop pe Pamant.”
Cantareata este indragostita de fiica ei si sustine chiar ca “adora” sa-i schimbe scutecele. “Este cel mai dulce lucru”, spune starul de 30 de ani. “Cuvantul “iubire” inseamna ceva cu totul diferit acum.”
Este a 9-a oara cand Beyonce apare in lista cu cei mai frumosi oameni din lume a revistei “People”, dar prima data cand primeste titlul suprem.
Staruri care au revenit pe lista sunt Julia Roberts (a 13-a aparitie), Nicole Kidman (a 10-a aparitie), iar in tabara domnilor, David Beckham si Ashton Kutcher.
Alte vedete care s-au clasat in top 100 sunt Zoe Seldana, Emma Stone, Jennifer Lopez, Nicole Richie, Miranda Kerr, Victoria Beckham, Diane Kruger, Rachel Bilson, Dianna Agron si Evan Rachel Wood.
Primele 10 pozitii ale listei arata astfel:
1. Beyonce

2. Sofia Vergara

3. Charlize Theron
4. Lily Collins

5. Madeleine Stowe
6. Christina Hendricks
7. Michelle Williams
8. Paula Patton
9. Miranda Lambert
10. Kate Middleton

Cum ar fi trebuit sa arate top 3 dupa parerea ta? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu