vineri, 13 aprilie 2012

Detaliul pe care toti barbatii doreau sa il vada la ea. Ce le-a aratat Cameron Diaz paparazzilor la plaja

La 39 de ani, Cameron Diaz are un corp cu care se poate mandri: tonifiata, fara celulita si fara vergeturi. Aflata la plaja in Hawaii, actrita nu a avut de ce sa se fereasca de paparazzi: are silueta perfecta.
Detaliul pe care toti barbatii doreau sa il vada la ea. Ce le-a aratat Cameron Diaz paparazzilor la plaja
Imbracata intr-un costum de baie portocaliu electric, Cameron Diaz si-a luat cateva zile libere pentru a se relaxa pe plajele exotice din Hawaii. Actrita si-a expus musculatura obtrinuta in urma unui program intens de fitness.
Orele petrecute in sala de sport au dat rezultate remarcabile: vedeta nu are absolut niciun pic de grasime pe corp, picioarele arata impecabil, iar cu abdomenul ar putea participa intr-un concurs de body building :)
Cameron Diaz a trebuit sa isi achizitioneze noi costume de baie, intrucat sutienele vechi nu i se mai potrivesc:)  Actrita si-a pus implanturi de silicoane, bustul sau fiind mult mai voluminos. Cameron nu a recunoscut insa ca si-a facut vreo operatie estetica, in afara de cea de la nas din 2006. Cu toate astea, actrita nu a spus ca pe viitorul nu exclude o astfel de interventie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu