miercuri, 25 aprilie 2012

Bridget Jones la 42 de ani: cum arata Renee Zellweger fara machiaj, la aeroport

Desi atunci cand participa la evenimentele mondene Renee are un look mult mai ingrijit si mai feminin, trebuie sa recunoastem ca arata impecabil chiar si intr-o pereche de blugi, fara sa fie machiata.
Bridget Jones la 42 de ani: cum arata Renee Zellweger fara machiaj, la aeroport FOTO
Cu parul prins intr-un coc neglijent la spate, purtand o geaca neagra, o pereche de blugi si o pereche de tenisi negri, actrita a trecut aproape neobservata pe terminalul de sosiri al aeroportului LAX din Los Angeles.
Starul din „Bridget Jones” a purtat un outfit asemanator si in urma cu o luna, cand a aterizat la LAX de la New York. Se pare ca, spre diferenta de colegele ei mai tinere de breasla, care pana si la aeroport merg cu tocuri de 15 cm, imbracate in rochii mulate, Renee prefera sa poarte haine sport, comode, si nicio urma de machiaj.
Pentru ca in ultima vreme actrita n-a mai aparut in filme (ultimul ei rol a fost in pelicula „My Own Love Song” din 2010), isi permite sa adopte un look mai casual si mai relaxat.
Lucrurile se vor schimba, insa in curand, avand in vedere ca in curand vor incepe filmarile la Bridget Jones 3.
Hugh Grant a spus recent ca desi productia a fost momentan stopata, fanii pot sa se astepte la noi aventuri intre personajul sau, Daniel Cleaver, Jones si Mark Darcy.
Actorul a declarat MTV: „Am vazut o parte din scenariu. Nu e gata inca, dar se lucreaza la el.”
Al treilea film al celebrei francize a fost anuntat inca din august anul trecut. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu