duminică, 22 aprilie 2012

Rihanna, intalnire romantica cu ...o femeie. Nu-ti vei crede ochilor despre cine e vorba!

Dupa experienta neplacuta pe care a trait-o alaturi de Chris Brown,Rihanna a luat o pauza de la intalniri si relatii. Cam lunga pauza acesta de doi ani, dar mai bine tarziu decat niciodata. 
Rihanna, intalnire romantica cu ...o femeie. Nu-ti vei crede ochilor despre cine e vorba! - GALERIE FOTO
Recent, Ri-ri a fost fotografiata de paparazzi iesind la o intalnire romantica cu o femeie, mai exact cu prietena ei cea mai buna, Melissa Forde. Se pare ca vedeta s-a cam saturat de barbati si a trecut de partea cealalta a baricadei.

Bineinteles ca presa internationala nu a ramas indiferenta la escapada amoroasa a Rihannei si au titrat faptul ca artista ar fi lesbiana. Cantareata si noua ei cucerire au iesit sa cineze la un restaurant dinSanta Monica, California si la iesire au fost surprinse tinandu-se de mana ca doua indragostite.

Ri-ri 
a postat pe Twitter fotografii cu ea in timp ce se pregatea pentru marea intalnire despre care a scris urmatoarele randuri: "Partenera mea este Melissa Forde". Tinuta vedetei a fost alcatuita dintr-o rochie alba, cu o crapatura lunga, dres negru si pantofi negri cu toc inalt. 

In plus, Rihanna nu se afla la prima idila cu o femeie. In 2011, se pare ca aceasta a avut o relatie cu modelul Natasha Burton care a povestit totul in cartea ei "Low Down Dirty Shame".

Nimic nu o impiedica pe cantareata din Barbados sa impartaseasca cu fanii ei toate momentele imposrtante din viata ei, asa ca aceasta posteaza mesaje si incarca poze zilnic cu tot ce este nou prin preajma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu