miercuri, 25 aprilie 2012

Vanessa Hudgens cu buricul la vedere la intalnirea cu "mama-soacra"

Recent Vanessa Hudgens a fost fotografiata in timp ce mergea spre marea intalnire cu mama iubitului ei, Austin Butler. Se cunoaste faptul ca cei doi sunt impreuna de cateva luni si de fiecare data cand au aparut in public, cei doi pareau mai indragostiti ca niciodata.
Vanessa Hudgens cu buricul la vedere la intalnirea cu "mama-soacra" - FOTO
Orice aparitie in public a Vanessei Hudgens alaturi de Austin Butler,iubitul ei, a fost plina de gesturi tandre si lipicioase care au facut deliciul publicului. Tinutele ei au fost mereu nonconformiste si originale, iar artista nu s-a dezmintit nici la intalnirea cu mama lui Austin.

Outfitul ales pentru intrevederea cu"mama-soacra" a fost alcatuit dintr-o fusta lunga cu imprimeu floral, un pulover crosetat de culoare alba, incaltaminte cu toc si ochelari de soare supradimensionati. 

Combinatia Vanessei respecta trendurile, insa faptul ca i se vede buricul la intalnirea cu mama iubitului ei este, poate, prea indraznet. Artista ar fi putut alege o bluza mai lunga sau un tricou lejer, casual, care sa-i ascunda abdomenul.

Este foarte importanta prima impresie pe care o lasi parintilor iubitului, astfel ca tinuta pe care o alegi pentru situatie este importanta. Nu trebuie sa te imbraci cu hainele bunicii, dar prea multa piele la vedere poate constitui un dezavantaj.

Te-ai imbraca ca Vanessa Hudgens la intalnirea cu mama iubitului tau? Scrie-ne la rubrica de comentarii.

Un comentariu:

  1. Hi Dear, are you in fact visiting this site on a regular basis, if so after that you will without doubt take
    fastidious knowledge.

    Here is my homepage - best cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere