vineri, 13 aprilie 2012

Britney Spears a dat timpul inapoi: abdomen perfect, picioare subtiri. Vezi cat de bine arata

Britney Spears a spus adio problemelor sale si pare mai increzatoare si mai sexy ca niciodata in noul sau pictorial. Cantareata a dezvaluit un abdomen sculptat si un corp tonifiat, diferit de imaginea ei de acum cateva luni.
Britney Spears a dat timpul inapoi: abdomen perfect, picioare subtiri. Vezi cat de bine arata
Britney este dovada vie ca perseverenta, munca si ambitia sunt elementele principale pentru a avea succes si a te mentine in mediul artistic. Desi a avut periode mai grele, cand a fost criticata aspru de paparazzi din toata lumea si chiar de fani, Britney a dovedit ca se poate reface si incetul cu incetul a revenit la forma initiala care a propulsat-o artistic.
Toate par sa ii mearga de minune si exista zvonuri in legatura cu o colaborare pentru sezonul al doilea al showului American X Factor si cu un contract de 15 milioane de dolari (mai mult decat a primit Jennifer Lopez pentru participarea la American Idol).
Diva Pop a dezvaluit o serie de poze din ultimul sau photoshoot unde arata mai mult decat extraordinar, abdomenul sau atragand toate privirile. Tonifiata si sexy, Britney Spears arata mai bine ca niciodata si problemele sale sunt deja de domeniul trecutului.
Tie iti place cum arata Britney?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu