miercuri, 25 aprilie 2012

Un nou cuplu in lumea latino - Thalia si William Levy impreuna?

Incurcate mai sunt caile in lumea telenovelelor, mai ales ca exista atat de multe idei, oferte si companii doritoare sa puna in practica proiecte interesante cu actori ravniti.
 Un nou cuplu in lumea latino - Thalia si William Levy impreuna?
Este adevarat ca Thalia se intoarce la telenovele si ca productia in care va juca va avea doar o suta de episoade, pentru ca artista este implicata in multe proiecte si, in plus, nu vrea sa-si neglijeze familia. Dupa ce stirea a fost confirmata, presa a inceput sa speculeze cine va fi actorul care va interpreta rolul principal masculin.

Au existat zvonuri conform carora protagonistul s-ar putea alege dintre Aaron Diaz, David Zepeda, Guy Ecker sau Fernando Colunga,alaturi de care Thalia a jucat in"Sarmana Maria". Nici unul dintre actorii mentionati nu indeplinesc insa cerintele vedetei. Se pare caThalia a afirmat ca vrea sa aiba o colaborare cu William Levy, care are un succes imens in emisiunea"Dancing with the Stars".

Din pacate, nu s-a stabilit nimic concret inca, pentru ca producatorii telenovelei in care Thalia va avea rol principal, Roberto Gomez Fernandez si Pedro Torres au alte planuri, iar William Levy are un contract cu Televisa, pe care trebuie sa-l respecte. Pana vor incepe filmarile la telenovela, mai sunt multe detalii de pus la punct.

Ti-ar placea sa-i vezi pe Thalia si pe William Levy impreuna intr-o telenovela?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu