duminică, 29 aprilie 2012

Rochia care te dezbraca! Vezi cine a iesit asa pe strada la miezul zilei si de ce

"Go big or go home!" asa suna expresia si vedetele de peste ocean stiu sa respecte aceasta regula nescrisa a showbizzului. Astfel ca, in fiecare zi, o diva are grija sa arate tot ce are mai bun.
Rochia care te dezbraca! Vezi cine a iesit asa pe strada la miezul zilei si de ce - GALERIE FOTO
ennifer Nicole Lee este veterana intr-ale specatacolelor in aer liber in care rolul principal il ocupa intotdeauna corpul ei. Fie ca isi scoate in evidenta sanii, fundul sau picioarele, diva stie cum sa demonstreze ca are cu ce se lauda.

De aceasta data, Jennifer a ales sa-si arate spatele, pe care l-a dezgolit in toata splendoarea lui. Vedeta a purtat o rochie alba, cu spatele gol, pantofi cu toc inalt, parul coafat intr-un coc si ochelari supradimensionati ceea ce au facut-o o tinta de neratat pentru jurnalistii insetati de senzational.

Partea urata este ca Jennifer Nicole Lee a aparut imbracata asa pe strada, in mijlocul zilei, tinuta care ar fi fost potrivita pentru un eveniment monden. Chiar daca diva a incercat sa-si acopere fundul in timp ce urca in bolid, ea nu prea a reusit, pentru ca rochita ei era foarte scurta. Nici la masa nu a fost mai bine, pentru ca rochia i-a tot cazut de pe umeri si i-a tot dat batai de cap.

Ai iesi imbracata asa pe strada in meizul zilei? Scrie-ne mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu