vineri, 13 aprilie 2012

Vezi cum arata o zi din viata supermodelului Karlie Kloss in timpul Saptamanii Modei

Vogue UK a urmarit-o pe Karlie Kloss,adolescenta americana devenita supermodel international, in timpul unei zile aglomerate si glam din timpul Saptamanii Modei de la Paris.
Vezi cum arata o zi din viata supermodelului Karlie Kloss in timpul Saptamanii Modei GALERIE FOTO
Imbracata intr-un tricou alb, cu parul prins intr-un prosop si spalandu-se pe dinti, Karlie Kloss arata ca o tanara obisnuita pregatita sa-si inceapa ziua. Dar supermodelul, numita noul “The Body”, este orice numai nu o fata obisnuita.
Adolescenta in varsta de 19 ani a pozat pentru Vogue UK, editia de mai, care a urmarit-o in timpul Saptamanii Modei la inceputul acestui an.
Pictorialul o infatiseaza pe Karlie in diverse ipostaze, de la probe de haine pentru show-urile Chanel si Christian Dior, la iesiri in oras cu prietenele si petreceri extravagante.
Karlie a fost descoperita la varsta de 13 ani si a inceput sa lucreze doi ani mai tarziu.
Supermodelul, comparata cu Elle MacPherson, spune ca job-ul ei are si multe parti negative, insa.
“Nu pot merge nici pana la baie fara ca cineva sa ma strige.”. Tanara a continuat “Toata lumea te analizeaza critic din punct de vedere fizic si auzi parerile tuturor. Trebuie sa ai pielea groasa, dar asta se intampla numai in timp, odata ce inveti lucrurile astea.”
Modelul spune ca-si datoreaza silueta perfecta mai multor ani de balet, la care a renuntat cand i s-a spus ca este prea inalta pentru a deveni dansatoare profesionista.
In prezent are un antrenor personal care o ajuta sa se mentina in forma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu