miercuri, 18 aprilie 2012

Tort de anorexica? Vezi cum si-a sarbatorit Victoria Beckham ziua de nastere!

Cantareata devenita designer vestimentar de succes a implinit ieri 38 de ani. Victoria si-a serbat ziua de nastere de doua ori: o data alaturi de prieteni, in ajun, si apoi alaturi de familie.
Tort de anorexica? Vezi cum si-a sarbatorit Victoria Beckham ziua de nastere! FOTO
Inca de dimineata, vedeta a fost rasfatat cu baloane mov si o mare de flori din partea baietilor ei, asa cum s-a laudat pe Twitter, atunci cand a postat imaginea de mai jos, cu textul "Am parte de o zi minunata impreuna cu baietii mei si cu micuta Harper!".
Victoria s-a bucurat apoi de un pranz aniversar special, alaturi de sotul ei, David, si de fiica lor,Harper, la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Beverly Hills, Nobu Matsuhisa.
Aici, insa, surpriza, in loc de tort aniversar, Victoria, cunoscuta pentru obsesia ei pentru silueta si rochii mulate, a preferat o salata de fructe.
Ca surpriza aniversara pentru fanii ei, Victoria si-a lansat o pagina de facebook oficiala: Victoria Beckham. Sotul ei a fost cea care a introdus-o fanilor sai, scriind pe Facebook: "Salutare tuturor, azi e o dubla sarbatoare: la multi ani frumoasei mele sotii, Victoria, si va rog sa-i urati bun venit pe Facebook!".
In doar 24 de ore pagina Victoria Beckham are deja 102.000 de fani si suntem convinse ca numarul lor va creste la cateva milioane in curand.
Victoria si-a sarbatorit ziua si alaturi de prieteni, pe 16 seara, la restaurantul Bouchon Bistro. Printre vedetele prezente a fost si prietena ei apropiata, Eva Longoria, care a fost vazuta ducand o plasuta de cadouri de la bijutierul britanic Solange Azagury-Partridge.
Suntem convinse ca sarbatorita a avut parte doar de cadouri fabuloase! Si da, suntem geloase putin. Cine nu ar fi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu