marți, 10 aprilie 2012

Beyonce, in costum de baie la 3 luni dupa nastere. Uite cum arata cantareata

A adus pe lume un bebelus in urma cu trei luni, dar arata de milioane si nu se sfieste sa-si etaleze formele intr-un costum de baie, la plaja.
Hotarand sa faca o mica escapada la St. Barts, proaspata mamica a renuntat la inhibtii si la hainele moderne pe care le-a tot purtat pana acum. Plina de indrazneala, ea a optat pentru un costum de baie negru, intreg, cu un detaliu deosebit in jurul taliei.
Beyonce a aratat de-a dreptul ravasitor pe plaja si s-a bucurat de timpul petrecut alaturi de sotul ei, cantaretul si producatorul Jay-Z.
In varsta de 30 de ani, Beyonce si-a prins parul intr-o coada simpla si a purtat ochelari de soare mari si bijuterii pe post de accesorii.
Cei de la DailyMail au admirat-o pe Beyonce pentru curajul de a purta costum de baie
Alaturi de partenerul ei, vedeta a stat intins pe nisip si s-a bucurat de vremea frumoasa, demonstrand ca noul statut de mamica nu ii ridica niciun fel de probleme.
Recent, ea si Jay-Z au scos-o pe Blue Ivy la plimbare cu barca si au mers la cumparaturi, profitand la maxim de timpul liber pe care il au dupa atata timp in care au muncit fara oprire.
Cum ti se pare ca arata Beyonce? Crezi ca este in masura sa poarte costum de baie la doar 3 luni de cand a nascut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu