joi, 19 aprilie 2012

I s-a interzis sa spuna ca e lesbiana. Cine e cantareata care si-a socat fanii cu sexualitatea ei

Este una dintre cele mai apreciate cantarete, are milioane de fani si face parte din jurul The Voice Marea Britanie. Dupa ce ani de zile si-a ascuns preferintele sexuale, o biografie neautorizata face dezvaluiri incendiare.
I s-a interzis sa spuna ca e lesbiana. Cine e cantareata care si-a socat fanii cu sexualitatea ei
Potrivit unei biografii neautorizate, lui Jessie J i-a fost interzis de catre sefii sai de la csa de discuri Universal sa faca public faptul ca este lesbiana, pentru ca avea mai mare priza la public. Ca totusi minciuna sa nu fie chiar atat de mare, lui Jessie i-a fost permis totusi sa spuna ca este bisexuala.
Conform aceleiasi surse, Jessie a descoperit ca este lesbiana in jurul varstei de 17 ani si a fost de acord cu managerii sai atunci cand i-au propus sa isi ascunda orientarea sexuala. Cantareata era prea speriata ca sa nu piarda contractul cu Universal.
"Poate ca a mai iesit cu cativa baieti in trecut, insa Jessie este suta la suta gay si nu face un secret din lucrul asta", a spus autoarea cartii. Sunt prea multi homofobi in lume si sefii ei de la Universal s-au gandit ca sexualitatea ei i-ar putea dauna carierei", Chloe Govan.
Jessie J a dezvaluit in martie ca e bisexuala si ca are fantezii cu Rihanna.
Cartea vorbeste si despre boala de care sufera Jessie J - sindromul Wolff-Parkinson-White,care ii face inima sa bata de 4 ori mai tare. La 18 ani a suferit un infarct, insa nu a lasat lucrul asta sa ii afecteze viata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu