marți, 10 aprilie 2012

Si-a scos sau nu si-a scos coastele ? Uite ce spune Thalia !

Mitul despre talia de viespe a celebrei Thalia starneste de ani intregi controverse. In timp ce unii sustineau ca vedeta si-ar fi scos o pereche de coaste ca sa aiba talia mai subtire, altii, fani mai inflacarati, spuneau ca interpreta este o frumusete autentica si naturala.
Si-a scos sau nu si-a scos coastele ? Uite ce spune Thalia !
In urma cu numai cateva zile, subiectul a devenit si mai interesant, dupa ce, pe platforma de socializare Twitter, unul dintre  fanii sai a intrebat-o direct pe Thalia daca e adevarat ca si-a scos coastele. Evident, vedeta a raspuns imediat : “Le-am scos pe toate. Sunt un hibrid. Hahaha”.

Thalia, in topul celor mai sexy dive latino! Vezi cine i-a suflat primul loc si spune-ne daca merita

Aceasta declaratie a dat si mai mult apa la moara dezbaterilor pe tema taliei vedetei. Astfel, Thalia a primit imediat si mai multe intrebari : "Cum ai facut sa iti scoti coastele ?", "Cine a pastrat coastele tale, daca ti le-ai scos pe toate ?".

Ca intotdeauna, Thalia nu i-a lasat prea mult timp pe fani fara raspunsuri si le-a scris : "Usor. Pe calea traheelor ies impecabile. Sau prin buric. Sunt un adevarat miracol". "Le-am  scos pe toate si le tin acasa intr-un recipient cu formol", a mai scris vedeta.

Cum era de asteptat, fanii continua sa vorbeasca despre asta cu si mai multa indarjire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu