marți, 17 aprilie 2012

Angelina Jolie s-a afisat cu inelul de logodna la o intalnire de afaceri. Vezi cum arata superba bijuterie

Angelina a iesit ieri in Hollywood, purtand o rochie gri, o pereche de platforme bej decupate in fata si o genta bej Yves Saint Laurent. Nimeni nu a fost insa atent la outift-ul ei, toti ochii fiind indreptati spre inelarul ei stang, pe care se odihnea deja celebrul inel de logodna de la iubitul ei, Brad Pitt.
Angelina Jolie s-a afisat cu inelul de logodna la o intalnire de afaceri. Vezi cum arata superba bijuterie FOTO
Desi nu este prima data cand actrita de 36 de ani iese cu bijuteria in public (a purtat inelul pentru prima data miercurea trecuta, la un muzeu), este prima aparitie de la anuntarea logodnei, iar paparazzi au avut grija sa surprinda inelul din toate unghiurile.
Brad Pitt a creat designul inelului in colaborare cu bijutierul Robert Procop, care a fost si cel care a anuntat primul logodna, vinerea trecuta. PR-ul lui Procop a declarat: "Brad a avut o viziune clara asupra inelului, pe care l-a realizat in timpul unei colaborari de un an cu Robert."
Cel mai mediatizat cuplu de la Hollywood a confirmat logodna saptamana trecuta printr-un comunicat de presa. Purtatorul lor de cuvant a spus: "Este o promisiune pentru viitor si copiii lorsunt foarte fericiti. Deocamdata nu au stabilit o data."
Bijutierul a mai spus ca "Brad a vrut ca fiecare aspect sa fie perfect. Asa am descoperit un diamant de cea mai buna calitate si l-am taiat exact pe marimea si forma degetului Angelinei. Brad a fost foarte implicat, supraveghind fiecare aspect al procesului creativ. Diamantele laterale sunt special taiate ca sa ii inconjoare degetul. Fiecare piatra este de cea mai buna calitate posibila."
Expertii au estimat costul inelului la aproximativ 250.000 de dolari. Cei doi nu au stabilit inca o data oficiala pentru nunta, dar construiesc o capela pe proprietatea lor din Franta.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu