miercuri, 18 aprilie 2012

Catherine Zeta Jones da clasa femeilor cu 20 de ani mai tinere! A stralucit pe covorul rosu intr-o rochie foarte mulata FOTO

Vedeta, in varsta de 42 de ani, si-a pus excelent in valoare formele generoase intr-o rochie argintie si foarte mulata aseara, la petrecerea Tribeca Vanity Fair din New York.  
Catherine Zeta Jones da clasa femeilor cu 20 de ani mai tinere! A stralucit pe covorul rosu intr-o rochie foarte mulata FOTO
Superba galeza si-a arata silueta zvelta intr-o rochie asimetrica Michael Kors, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei de argint, de tip candelabru, un clutch argintiu si o pereche de pantofi aurii.
Catherine Zeta Jones a fost insotita, bineinteles, de sotul ei, Michael Douglas, cu care este casatorita de 11 ani. Cei doi au fost fost prezenti luni seara la alt eveniment de gala, premiile Monte Cristo, unde Catherine i-a oferit sotului ei un premiu pentru implicarea lui in domeniul artelor.
Actrita lucreaza in prezent la un nou film, "Bitter Pill", in care interpreteaza rolul unei femei care devine dependenta de medicamente pentru a-si calma anxietatea, in timp ce-si asteapta sotul sa iasa din inchisoare.
Catherine joaca in film alaturi de Jude Law, Channing Tatum si Rooney Mara.

Noua ne place mult aceasta noua Catherine, fericita si sanatoasa, de nerecunoscut fata de persoana care era in perioada in care sotul ei era bolnav de cancer.
Ce parere ai despre rochia ei? Ti se pare o alegere potrivita?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu