marți, 17 aprilie 2012

Kourtney Kardashian, o gravida care nu renunta la tocuri si isi pune in pericol bebelusul

Cu toate ca a profitat din plin de perioada libera dinaintea Pastelui, Kourtney Kardashian nu a reusit sa stea departe de evenimentele mondene. De indata ce a terminat activitatile planificate alaturi de familie, viitoarea mamica s-a imbracat la patru ace si a iesit din nou in lume.
Eleganta nevoie mare, Kourtney nu a renuntat nici macar in acest stadiu avansat al sarcinii lapantofi cu toc si a fost cat pe ce sa se accidenteze din cauza incaltarilor periculoase.
Majoritatea gravidelor evita pantofii inalti in ultimul trimestru, insa Kourtney se incapataneaza sa fie in pas cu moda si pune in pericol siguranta bebelusului ei.
Invitata la un eveniment monden, cea mai mare dintre surorile Kardashian a ales o rochie portocalie frumoasa si pantofi Louboutin. Greutatea in plus pe care trebuie sa o suporte insa si inaltimea tocurilor i-au afectat echilibrul, iar viitoarea mamica a fost cat pe ce sa se prabuseasca in fata fotografilor.
Kourtney este un exemplu de eleganta. De data aceasta insa, echilibrul nu a ajutat-o
In varsta de 32 de ani, Kourtney este una dintre cele mai atente mamici de la Hollywood, care are grija la alimentatia si la aspectul ei fizic, chiar daca mai are putin si aduce pe lume un copil.
Sora mai mare a familiei Kardashian se pregateste sa nasca pentru a doua oara si atat ea, cat si partenerul Scott Disick sunt extrem de incantati.
Intr-un interviu recent, vedeta de reality-show spunea ca isi doreste mult o fetita. Pana una alta, o sfatuim sa renunte la pantofii inalti si sa opteze pentru incaltari mai comode.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu