joi, 12 aprilie 2012

Megan Fox nu mai este suficient de frumoasa pentru reviste?

Este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, dar pana si Megan Fox a ajuns sa fie photosopata in reviste. Editorii Grazia France au socat atunci cand au decis sa o modifice pe Megan in Photoshop pentru editia lor de mai.
Megan Fox nu mai este suficient de frumoasa pentru reviste? GALERIE FOTO
Acestia au ales sa-i stearga tinerei vedete unul dintre tatuajele de pe spate pentru coperta revistei, pe care Megan apare intr-o rochie alb cu negru, extrem de decoltata in spate.
Desi in imaginea de pe coperta unul dintre tatuajele lui Megan – un citat din “Regele Lear”– este vizibil, celalalt tatuaj, un citat din Nietzsche – a fost sters complet.
Editorii revistei nu au avut nimic impotriva tatuajului din Shakespare (“We will all laugh at gilded butterflies” – “Vom rade cu totii de fluturii auriti”), dar cel al filosofului german (“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.” – „Si cei care au fost vazuti dansand au fost considerati nebuni de cei care nu puteau auzi muzica”) li s-a parut prea mult.
Partea ciudata este ca in interiorul publicatiei apare aceeasi imagine cu Megan, de data aceasta cu ambele tatuaje.
Avem o nedumerire: oare editorilor Grazia nu le-a placut filosofia in liceu sau li se pare ca, cu doua tatuaje atat de mari, Megan nu mai pare feminina?
Voi ce parere aveti? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu