miercuri, 25 aprilie 2012

Sunt zvonurile adevarate? Mila Kunis si Ashton Kutcher au petrecut un weekend retras impreuna

Mila a negat ca ar avea o relatie cu Ashton, dar cei doi petrec foarte mult timp impreuna. Iar weekendul trecut se pare ca s-au retras intr-o mica localitate pentru o mini-vacanta.
Sunt zvonurile adevarate? Mila Kunis si Ashton Kutcher au petrecut un weekend retras impreuna FOTO
Kunis si Kutcher au fost urmariti de paparazzi pana in oraselul Carpinteria, in sudul Santa Barbara. Se pare ca cei doi si-au petrecut weekendul impreuna, iesind doar sa cumpere flori si fructe.
Mila a fost imbracata foarte casual, intr-o pereche de colanti negri, o bluza sport si o pereche de adidasi, in timp ce Ashton a ales o camasa in carouri peste un tricou alb si o pereche de pantaloni trei sferturi.
Potrivit revistei People, cuplul s-a bucurat si de un pranz la un local japonez, dar si-a petrecut majoritatea timpului ascuns de privirile paparazzilor.
O sursa din anturajul celor doi a declarat pentru revista: “El a fost foarte indragostit de ea o buna perioada cand au lucrat impreuna (intre 1998 si 2006 cei doi au interpretat un cuplu in serialul “That 70’s show”). Credea ca era o zeita si vorbea tot timpul despre cat de frumoasa era. Dar ea era cu Macaulay (Culkin) si nu era interesata de altcineva”.
Saptamana trecuta cei doi au fost vazuti din nou impreuna si se zvoneste ca ar fi iesit la cumparaturi de mobila. Intre timp, Demi Moore a anuntat ca mariajul ei de 6 ani cu Ashton s-a incheiat in noiembrie anul trecut, dupa ce acesta se pare ca a inselat-o.
Ce parere ai despre cuplul Mila Kunis – Ashton Kutcher? Crezi ca e o relatie de viitor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu